Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه امروز شورای شهر تبریز با گزارش رئیس دانشگاه آزاد، سخنان رئیس شورای یزد و تذکرات اعضا به پایان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، جلسه امروز شورای شهر تبریز با حضور تعدادی از اعضای شهر یزد آغاز شد. در دشتور جلسه اول آرش رنجبران، رئیس دانشگاه آزاد تبریز با حضور در صحن شورا اظهار داشت:  دانشگاه آزاد با ۳۵ واحد مرکز در استان آذربایجان شرقی و ۱۷۰۰ نفر هیئت علمی یکی از تاثیرگذارترین دانشگاه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه صرفا محل اخذ مدرک نیست و باید شغل دانشجویان را تأمین کند،گفت: در همین راستا در حوزه مسائل مدیریت شهری اقداماتی انجام شده است و پایان نامه ها را به این سمت سوق خواهیم داد، همچنین طرح پویش کارآفرینی را به طور جدی پیگیر هستیم دانشجویان با همکاری صنعت گران تربیت پیدا کرده و مهارت کسب می کنند.

رئیس دانشگاه آزاد تبریز در خصوص موضوع دانشکده علامه امینی اظهار داشت: این ساختمان ناایمن نیست؛ بعد از زلزله ورزقان که ده سال از آن می‌گذرد، مسائلی پیرامون آن مطرح است.

وی ادامه داد: این ساختمان از سال ۹۱ تا به امروز مرتبا توسط اداره عمران دانشگاه آزاد مورد بررسی قرار گرفته و به دلیل حادثه‌ای که در متروپل افتاد حساسیت ما زیاد شده است.

رئیس دانشگاه آزاد تاکید کرد:‌ ما دانشجویان را مثل خانواده خود می‌دانیم و من خودم را پدر ۵۰‌ هزار دانشجو می‌دانم و به همین دلیل هم به مساله حساس هستیم.

وی ادامه داد: مطابق گفته اداره عمران ما در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و در صورت زلزله با ریشتر بالا ساختمان امینی آسیب پذیرتر از سایر ساختمان‌ها می‌باشد.

در دستور جلسه دوم عزیزالله سیفی رئیس شورای شهر یزد با حضور در صحن شورای شهر تبریز اظهار داشت: سالها یک تبریزی شهردار یزد بود و همچنین یک نفر از اهالی تبریز هم رئیس شورای شهر تبریز بود، در حال حاضر هم شهردار یکی از مناطق مهم یزد تبریزی است.

وی ادامه داد: این موضوع نشان از ارتباط نزدیک فرهنگی، دینی و اجتماعی شهرهای یزد و تبریز دارد.

رئیس شورای شهر یزد ابراز داشت: تبریز در سالهای گذشته به عنوان بهترین شهر ایران برای زندگی معرفی شده و همچنین سالها به عنوان تمیزترین شهر ایران بوده است.

وی ادامه داد: ما تلاش می‌کنیم تا از تجربیات تبریز به ویژه در خصوص جذب سرمایه‌گذار استفاده کنیم.

سیفی در پایان تصریح کرد: شهر یزد یکی از شاهراه‌های اصلی مسافری و همچنین در سالهای گذشته به عنوان شهر پاک معرفی شده است، امیدوارم با کمک همدیگر بتوانیم به مردم شهرهای یزد و تبریز خدمت کنیم.‌

دستور جلسه بعدی بررسی طرح یک فوریتی اعضای شورا مبنی بر الزام شهرداری کلانشهر تبریز در خصوص ارائه برنامه و لایحه جامع و کاربردی و اجرایی در راستای عمل به وظایف ماده ۵۵ قانون شهرداری تبریز بود که روح الله دهقان نژاد در این خصوص گفت: این طرح خارج از وظایف شهرداری نیست و برای تاکید آورده شده است.

وی ادامه داد: شهر تبریز به شهر بدون گدا معروف است ولی در چهارراه افرادی را می‌بینیم که برای چهره شهر خوب نیست و باید ببینیم این افراد واقعا نیاز مالی دارند یا نه؟

فریدون بابایی اقدم هم در خصوص این طرح اظهار داشت: این موضوع طرح خوبی می باشد ولی باید از همدیگر تفکیک شوند، باید مکانیسمی تعریف شود.

وی ادامه داد: گداهایی که در چهار راه‌ها هستند ساعت کار و ‌میدان مشخص حضور دارند باید این مساله را به مردم اطلاع رسانی کنیم و یک شماره تماسی برای جمع آوری این افراد در اختیار مردم قرار بگیرد. البته مرکز فرزندان رحمت در خصوص کودکان کار، اقدامات بسیارخوبی انجام داده اند.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز هم در این خصوص توضیح داد: با توجه به جمعیت تبریز، متکدی چندانی در تبریز نداریم. تکدی گری موضوعی است که در ارزیابی شهرها مورد توجه قرارمی‌گیرد.

وی ادامه داد: تکدی گری در تبریز قابل مقایسه با تهران و اصفهان نیست و ما همواره به هنگام حضور و شناسایی متکدیان، آنها را به مراکز خیریه معرفی کرده‌ایم.

هوشیار گفت: معاونان خدمات شهرداری های مناطق موظف به جمع آوری این افراد در زمان‌های خاصی هستند.

وی افزود: نباید برخی از مسائل را در شهر تبریز شایع کنیم؛ چیزی به اسم تکدی گری نداریم و در این رابطه هرگونه اقدامات اجرایی را انجام می‌دهیم.

در نهایت این دستور جلسه با رای اکثریت اعضای شورا به تصویب شد.

در ادامه حجت الاسلام برگی در خصوص موضوع زمین فوتبال در آخماقیه عنوان کرد: دو هفته از تذکر من در خصوص این موضوع می‌گذرد و چندین روز است پیگیر این موضوع هستیم اما تا به حال جواب قانع کننده دریافت نکردم.

وی ادامه داد: هیچ قراردادی وجود ندارد که فسخ شود و در پنج سال گذشته به جای دو میلیارد ۴۰ میلیون تومان پول داده اند.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز هم در پاسخ گفت:  پنج سال است این اتفاق افتاده و دوماه به ما فرصت بدهید تا تعیین و تکلیف کنیم. من همه گفته‌های شمارا قبول دارم و توجیه نمی‌کنم و به زودی قراداد فسخ خواهد شد.

در ادامه روح الله دهقان‌نژاد هم طی تذکری ابراز داشت:مدیران قبلی مترو اعلام کرده بودند که تخصص نداریم و به ما تکلیف شده بود و برای همین به مترو آمدیم.

وی ادامه داد: بهتر است در این قضایا تکلیف را کنار بگذریم و تخصصی عمل کنیم و با انتخاب افراد متخصص باید به مردم شهر خدمت کنیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد شورای شهر تبریز رئیس شورای شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۳۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حامد علیپور بنائی دانشیار گروه مهندسی الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای دومین سال متوالی به‌عنوان عضو کمیته برگزاری سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی فوتونیک، اپتیک و لیزر در شهر پورتو کشور پرتغال در سال ۲۰۲۵ با عنوان کنفرانس PHOTOPTICS ۲۰۲۵ انتخاب شد.

علیپور بنائی اکنون معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و تنها ایرانی کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند