Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه تبریز به منظور تجمیع واحد‌های آموزشی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه تبریز به منظور تجمیع واحد‌های آموزشی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به محل جدید خود واقع در سایت اصلی دانشگاه در جوار مدیریت امور آموزشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی منتقل و همزمان با برگزاری اجلاس روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، با حضور عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در افتتاح این مرکز، با بیان این‌که حوزه معاونت آموزشی دانشگاه‌ها در ایام کرونا، به شکل ایثارگرانه در حال فعالیت بودند، افزود: کارکنان معاونت آموزشی در ایام تشدید محدودیت‌های کرونایی و تعطیلی آموزش حضوری به شکل شبانه روزی در خانه و محل کار مشغول کار بودند.

عموعابدینی با اشاره به تجربه آموزش مجازی در دانشگاه‌ها، ادامه داد: معاونت آموزشی دانشگاه، اکنون داشته خوبی را در حوزه مجازی کسب کرده که می‌تواند از آن به بهترین نحو بهره بگیرد.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این‌که آموزش در دانشگاه‌ها حضوری بوده، اما شورای آموزشی دانشگاه می‌تواند در خصوص مجازی بودن برخی دروس را تصمیم گیری کند، گفت: می‌توان از فضای جدید آموزشی به بهترین شکل در بخش آموزش‌های تئوری و عملی بهره برد و از دانش‌های روز آموزش که در نقاط مختلف دنیا استفاده می‌شوند، در بخش آموزش کشور جاری ساخت.

شایان ذکر است، افتتاح این مرکز جدید در سایه همکاری صمیمانه مدیریت و کارشناسان محترم امور فنی، ریاست محترم پردیس‌های دانشگاه و مدیریت و کارشناسان محترم منابع انسانی و پشتیبانی امکان پذیر شد.

گفتنی است، مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه تبریز از اواسط سال ۱۳۹۰ تحت نظر معاونت آموزشی دانشگاه در محل ساختمان خوارزمی (آزمایشگاه مرکزی سابق) با هدف بهره‌مندی از فناوری‌های نوین در امر آموزش فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

اهداف تاسیس این مرکز شامل توسعه کمی و کیفی رشته‌های مجازی در مقطع کارشناسی ارشد با اخذ مجوز از دفتر گسترش آموزش عالی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی آزاد ویژه دانشگاهیان و علاقه‌مندان خارج از دانشگاه، عقد تفاهم نامه همکاری‌های آموزشی با نهادها، سازمان‌ها و موسسات آموزشی بخش خصوصی، ایفای نقش در تربیت نیروی انسانی متخصص با بهره گیری از روش‌های نوین آموزشی به شیوه الکترونیکی، فراهم سازی بستر‌های سخت افزاری و نرم افزاری به منظور ارائه آموزش الکترونیکی در مواقعی که آموزش حضوری امکان پذیر نیست، فراهم کردن امکان آموزش و تحصیل برای بخشی از جامعه که امکان بهره‌مندی از آموزش حضوری را ندارند و تولید محتوای الکترونیکی مناسب و موردنیاز جامعه علمی و دانشگاهی کشور بوده است.

این مرکز طی ۱۱ سال گذشته توانسته موافقت پذیرش دانشجوی مجازی از وزارت عتف را در شش رشته کارشناسی ارشد اخذ و پذیرش دانشجو از مهر ۱۴۰۰ را آغاز کند؛ هم‌چنین با تصویب نهایی آئین‌نامه‌های مالی و اجرایی آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه اقدام به برگزاری بیش از ۶۰ دوره آموزشی آزاد و کارگاه تخصصی، دوره‌های آموزش زبان‌های خارجی (انگلیسی‌-‌آلمانی‌-‌فرانسه) با همکاری دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، شش دورۀ آموزشی دانش افزایی برای اعضای محترم هیئت علمی (تعداد کل شرکت کنندگان ۳۳۲ نفر) و جلسات الکترونیکی در سطح دانشگاه به ویژه انجام مصاحبه آزمون دکتری در دو سال متوالی هر سال در بیش از ۱۱۵ رشته-گرایش و کلیه جلسات شورای آموزشی و شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، آماده سازی زیر ساخت سخت افزاری جهت ارائه دروس به صورت الکترونیکی پس از شیوع کرونا شامل سه سرور G۱۰، یک load balancer، یک هارد تحت شبکه راه‌اندازی سیستم آموزشی مجازی (LMS) و اجرای کلیۀ کلاس‌های درسی و امتحانات دانشگاه به صورت مجازی (سه ترم اصلی و دو ترم تابستان) کند.

تجهیز و آماده سازی اتاق ضبط محتوا، یک کلاس درس با امکانات سمعی بصری و اخذ موافقت هیات امنای دانشگاه در جهت ارتقای گروه به مرکز نیز از دیگر اقدامات این مرکز بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم دانشگاه تبریز مرکز آموزش های الکترونیکی آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد

به گزارش خبرنگار خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار و بر تحقق تمدن‌سازی نوین اسلامی تأکید و مقرر شد این مهم در اولویت کاری حوزه معاونت جدید قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این آیین با تأکید بر تقویت و توسعه حرکت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، گفت: تمدن‌سازی نوین اسلامی در گروه یکپارچگی و حرکت به سمت تقویت سرمایه‌های فرهنگی و احیای باور‌های دینی و آموزه‌های اسلامی است که باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

محمدحسین رنجبر، حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری و تأکید بر تحقق شعار سال، با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را نوعی فصل‌الخطاب فرهنگی خواند و بیان کرد: دانشگاه‌ها در این مسیر، وظیفه سنگینی را بر عهده دارند و باید در تحقق این شعار، با برنامه ریزی و حرکت منسجم، اقشار جامعه را در این راستا رهنمون باشند.

وی از حوزه فرهنگی و دانشجویی به‌عنوان مهم‌ترین و تأثیرگذارترین حوزه در امر تربیت و انسان‌سازی نام برد و افزود: رسالت حوزه فرهنگی و دانشجویی، رسالتی خطیر و حیاتی است و دانشگاه باید برای تمام فعالیت خود یک پیوست فرهنگی ارائه دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر اشاعه فرهنگ اسلامی و انقلابی در دانشگاه به حفظ و تقویت روحیه خودباوری در جوانان تقویت تشکل‌های دانشجویی، ارتقای مهارت‌آموزی جمعی و انجام کار تیمی، توسعه ورزش‌های حرفه‌ای و همگانی، توسعه نشریات دانشجویی، برگزاری مستمر کرسی‌های آزاداندیشی و ... از وظایف حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

رنجبر اضافه کرد: باید همه بدانیم و بپذیریم که کار فرهنگی مختص متولیان فرهنگی نیست؛ بلکه همه وظیفه داریم با امر به معروف و نهی از منکر و با استدلال و منطق در روشنگری و اقناع سازی افکار عمومی جامعه سهیم باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، تقویت اخلاق اسلامی در جوانان، ارتقای توانایی‌های فکری و چگونگی عبور از لغزش‌ها و مراحل سخت زندگی را مستلزم چگونگی عملکرد دانشگاه‌ها در اجرا و عملیاتی کردن برنامه‌های فرهنگی دانست و با معرفی احسان محمدی‌نژاد به عنوان معاون جدید فرهنگی و دانشجویی از خدمات محمد حیدری نارمندی قدردانی کرد.

مسئول دفتر نهاد معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست، خدامحوری، قرارگرفتن در مسیر اهل‌بیت، صبر و استقامت را سه مؤلفه اصلی در عبور از شرایط سخت دانست و متذکر شد: کار باید با نیت و هدف پاک برای رضای خداوند با بهره‌مندی از سیره امامان معصوم علیه‌السلام با استقامت و بردباری انجام شود و در آن خدمت به خلق خدا هدف و نیت اصلی انجام کار باشد.

حجت الاسلام اسماعیل پاک‌نژاد با قدردانی از تلاش‌های متولیان عرصه فرهنگی در دانشگاه عنوان کرد: اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان رضایت‌بخش و ستودنی است و نیاز است برای تحقق محور‌های گام دوم انقلاب و عملیاتی کردن شعار سال با استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه پیش رفت.

در این آیین احسان محمدی‌‌نژاد، معاون جدید حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به برنامه‌های خود در توسعه حوزه فرهنگی ودانشجویی گفت: حوزه فرهنگی و دانشجویی به منزله دوبال پرواز دانشجوست و باید با انجام یک برنامه ریزی منسجم، مشارکت همگانی و کار تیمی همگی در تقویت اهداف دانشگاه سهیم باشیم.

وی در پایان از دانشگاهیان و بخش‌های دانشگاه خواست تا در توسعه و پیشرفت این حوزه او را همراهی و از ارائه مشورت‌های به موقع و حیاتی دریغ نورزند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی